La rotonda de Montesquiu direcció Ripoll seguirà tancada esperant l'estudi de viabilitat d'un nou ramal.

Dilluns, 6 de juliol de 2020 a les 00:00

👥 El divendres 26 de juny, l'Alcalde i el regidor d'obres de Montesquiu, juntament amb altres alcaldes del Bisaura, van realitzar una reunió amb representants del Departament de territori i sostenibilitat de la Generalitat, la delegada del Govern a les comarques centrals i diferents tècnics i geòlegs encarregats de redactar l'estudi tècnic d'actuació al talús de la c17-z en la incorporació cap a Ripoll tallada des del temporal Glòria.

⛰️ Aquest estudi, determina que per estabilitzar el talús i eliminar el risc existent per a la circulació cal actuar mitjançant un reforç estructural que requeriria d'una inversió estimada d'1'6 millons d'€ i tot i així no se n'assegura la seva efectivitat a mig-llarg termini.

💶 Donada la importància de la inversió, i el fet que no es pot tenir la certesa que aquesta sigui una sol·lució definitiva, des de la direcció general d'infraestructures i mobilitat, consideren adient l'anàlisi d'altres solucions que resolguin de forma definitiva el perill.

🛣️ És per aquest motiu, que inicien l'estudi de la viabilitat de fer un nou ramal en direcció Ripoll des de la rotonda de l'enllaç existent i deixar sense utilització la connexió actual.

📑El mes d'octubre tindran redactat el nou estudi i es realitzarà una nova reunió per valorar-lo, prendre'n la decisió més addient i començar a licitar les obres previstes.

Darrera actualització: 06.07.2020 | 23:47

Imatges

Fotografia reunió valoració talús