Bus nit del Carnaval de Torelló 2019

Dimarts, 12 de febrer de 2019

Ja us podeu inscriure al Bus Nit per tornar del Carnaval de Torelló 2019

El servei de joventut del Consell Comarcal d'Osona i Torelló Jove de l'Ajuntament de Torelló col·laboren per oferir, un any més, el servei de BUSNIT per la nit del Carnaval.

Aquest projecte consisteix en oferir a la població jove el trajecte de tornada als seus municipis la nit del dissabte 2 al diumenge 3 de març a les 4h -puntual- de la matinada des de Torelló. La parada des d'on sortiran els autobusos s'ubicarà al carrer del Ter, a la zona del Gimnàs Osonawellness.

L'edat mínima per fer ús d'aquest servei és de 16 anys.

Per inscriure's: cal portar al punt jove o ajuntament la inscripció degudament emplenada i llegible per tothom i el cost de 6 euros del servei. Les inscripcions finalitzen el divendres 22 de febrer i el full d'inscripció el podeu trobar a l'ajuntament o la pàgina web d'Osona jove (www.osonajove.cat).

Aquest any hi ha dues novetats: per una banda, s'ha organitzat la campanya "Per Carnaval, tot s'hi val? Passa-t'ho bé sense passar-te", que vol servei per donar recomanacions a tots els joves per gaudir d'una nit sense ensurts. En aquesta campanya, que també hi han participat les entitats organitzadores del Carnaval, es donen consells relacionats amb temes d'alcohol i drogues o del comportament a seguir durant el carnaval. Per altre banda, es repartiran uns braçalets que donaran accés a punts d'aigua els diferents dies i en diferents punts del carnaval.

Així, la setmana del 25 al 28 de febrer caldrà passar per l'ajuntament a buscar: resguard per pujar al bus + braçalet recomanacions.

Esperem que gaudiu d'aquesta festa!

Darrera actualització: 12.02.2019 | 08:45