7a Fira de la NOU a Montesquiu. 13-14 Octubre 2018

Dijous, 4 d’octubre de 2018

7a Fira de la Nou a Montesquiu. 13 i 14 d'octubre de 2018

Més de 300 kgs de nous per vendre a la Fira de la nou

El dies 13 i 14 d'octubre tindrà lloc una nova edició de la Fira de la Nou de Montesquiu, amb diferents propostes relacionades amb aquest fruit de temporada. Hi destaca la celebració del Sopar-Tastet de Fira, el dissabte al vespre.

L'any passat la Fira de la Nou de Montesquiu arribava a la 6a edició presentant diverses novetats importants com el Sopar-Tastet, amb tot de propostes culinàries elaborades amb nous, de la mà de diferents establiments del poble mateix i de tota la zona del Bisaura. Enguany aquesta activitat es manté i tindrà lloc el dissabte 13 d’octubre a partir de les 20.30h, donant el tret de sortida a la fira.

La fira pròpiament dita se celebrarà el diumenge a partir de les 10.00h i es posaran a la venda més de 300 quilos de nous procedents de nogueres del Bisaura i de l'Empordà. No hi faltarà una creperia i un servei de bar.

Un altre dels plats forts de la fira d'enguany serà l'animació infantil. La mainada comptarà amb propostes i activitats a la seva mida, com el servei de lloguer de ponis per fer-hi passejades gratuïtament, durant tot el diumenge, el divertit grup d’animació infantil DeParranda i una zona amb inflables, a més dels jocs gegants infantils.

Se celebrarà també la 3a edició de Nouart, l'exposició col·lectiva d'artistes locals. I alumnes i professors del Centre de Formació Forestal Especialitzada de la Solana al Castell de Montesquiu acudiran a la fira per fer la ja tradicional exhibició de tall de fusta artístic, tot elaborant escultures amb motoserra a partir de troncs d'arbre. Tot amenitzat amb la música al carrer de la mà de Men in Swing.

Altres actes destacats de la fira seran l’exposició de vehicles d’ocasió i la de bicicletes, a més de la VI Trobada d’acordionistes que se celebrarà a la tarda al costat de la Pèrgola, amb refrigeri popular.

Pel que fa als espais i parades, les de nous i productes elaborats amb nous (formatge, pastissos, ratafia, etc) s'ubicaran a la Pèrgola, com ja és habitual. Mentrestant, al carrer de les escoles hi haurà parades d'altres productes bàsicament no alimentaris, amb un espai per a antiguitats i un altre d’exposició i venda de vehicles d'ocasió, entre d’altres coses.

Més informació: Tels. 938529100  o   639669596.

Darrera actualització: 5.10.2018 | 12:24