Ja ha arribat el multiproducte a Montesquiu!

Dilluns, 30 de gener de 2017 a les 12:25

Fins ara a Montesquiu separàvem els envasos per un cantó i el paper i cartró per un altre. A partir d'ara els podrem posar junts al mateix contenidor: El MULTIPRODUCTE

A partir del dia 1 de febrer ja hi haurà instal·lats i es podràn utilitzar els contenidors MULTIPRODUCTE a tot el poble. Aquests es recolliran els dilluns i dijous.

El canvi és simple: el que fins ara posàvem a contenidors diferents, ara ho podem posar tot al mateix contenidor.

Sempre s'ha parlat de la importància de serparar bé les fraccions però els barregem per unificar i simplificar ja que Montesquiu era un dels dos únics municipis de tot Osona que encara no tenia aquesta fracció (i l'únic del Bisaura) . A casa, reciclar serà més fàcil, només ens caldran 4 cubells, no 5, i al carrer no tindrem tants contenidors. A més a més, un camió podrà fer la feina de dos. Això suposarà menys camions, menys soroll i menys contaminació. El Multiproducte va a una planta de triatge on se separen els residus per tipus i es reciclen igualment.

Tot i això, ja fa temps que reciclem a Montesquiu, però la qualitat de la nostra tria pot millorar molt encara. Recorda que NO SEPARAR BÉ TÉ UN EFECTE DIRECTE SOBRE LA TAXA D'ESCOMBRARIES: tot es complica, tot s'encareix i ho paguem entre tots.

Darrera actualització: 30.01.2017 | 12:50

Imatges

Contenidors multiproducte